VEERSE MEER

Watersportparadijs

Het Veerse Meer is het meest ideale vaarwater om een dag of zelfs een week te gaan varen. Vanuit de haven van Kortgene vaar je zo het Veerse Meer op. Het meer is langgerekt, in een dag kan je het hele meer rondvaren en ook nog aanleggen in het leuke stadje Veere. Houdt er rekening mee dat Veere ongeveer 1,5-2 uur varen is, wil je Veere bezoeken dan is een hele dag huren aanbevolen. Er zijn aan het Veerse Meer diverse aanleg mogelijkheden bij een van de vele restaurants aan het water om een hapje te eten of drinken. Met name de vele eilandjes zijn net kleine paradijsjes om even uit te rusten of picknicken. Je kan hier gratis aanleggen of overnachten. Op bijna alle eilandjes zijn toiletten. Op de Haringvreter bij Veere loop je zelfs grote kans om herten tegen te komen. Aan de waterkanten zie je regelmatig wilde paarden en runderen grazen. Je kunt uiteraard ook heerlijk zwemmen in het Veerse Meer. Sommige sloepen hebben zelfs een zwemtrap. Het water van het Veerse meer is zeer helder en een van de schoonste meren van Europa. Als ervaren zeiler kan je er met de Fox 22 ook voor kiezen de Oosterschelde op te gaan. Via de sluis is dat ongeveer 45 minuten varen.

Route

Neem op de A58 de afslag richting Goes (A256) en schuif bovenaan de afslag een rijbaan op naar links, rechtdoor richting Goes. Bij de stoplichten ga je rechtdoor richting Zierikzee/Rotterdam (let op de flitspaal rood licht/70 km/h). Bij de volgende stoplichten ga je ook weer rechtdoor richting Zierikzee/Rotterdam (let hier ook weer op de flitspaal rood licht/80 km/h). Neem de afslag Kats/Kortgene (N255) en ga op de rotonde rechts richting Kats. Bij het kruispunt ga je rechts richting Kortgene. Je rijdt nu op de Oudedijk, deze volg je tot de bomenrij aan de linkerkant ophoudt in een flauwe bocht, hier neem je de afslag links richting Kortgene. Let op, dit bord staat net na de afslag dus je rijdt hier snel voorbij. Je rijdt nu op de Oostdijk, volg de scherpe bocht naar rechts de Kaaidijk op en neem de eerste afslag links. Je bent nu op de Veerdam bij de Jachthaven Delta Marina. Parkeer de auto op het parkeerterrein aan de rechterzijde.
Het kantoor van Sloep&Meer en Waterfront Jachtcharter ligt aan de Veerdam 5 aan de linkerkant voorbij het kantoor en de watersportwinkel van Delta Marina.

Volg bij Zierikzee de N256 over de Zeelandbrug richting Goes. Neem de afslag richting Kortgene (N255) en ga bij de rotonde links (2e afslag) richting Kats. Op de volgende rotonde ga je rechtdoor (richting Kats) en bij het kruispunt ga je rechts richting Kortgene. Je rijdt nu op de Oudedijk, deze volg je tot de bomenrij aan de linkerkant ophoudt in een flauwe bocht, hier neem je de afslag links richting Kortgene. Let op, dit bord staat net na de afslag dus je rijdt hier snel voorbij. Je rijdt nu op de Oostdijk, volg de scherpe bocht naar rechts de Kaaidijk op en neem de eerste afslag links. Je bent nu op de Veerdam bij de Jachthaven Delta Marina. Parkeer de auto op het parkeerterrein aan de rechterzijde.
Het kantoor van Sloep&Meer en Waterfront Jachtcharter ligt aan de Veerdam 5 aan de linkerkant voorbij het kantoor en de watersportwinkel van Delta Marina.

Volg de N57 richting Burgh-Haamstede en neem de afslag Kamperland/Goes (N255). Volg de N255 richting Kortgene en neem de afslag Kortgene. Sla bovenaan de afslag rechtsaf richting Kortgene en volg deze weg tot aan het kruispunt bij de molen. Hier sla je linksaf richting Kats en sla bij de volgende kruising rechtsaf richting Kortgene.Je rijdt nu op de Oostdijk, volg de scherpe bocht naar rechts de Kaaidijk op en neem de eerste afslag links. Je bent nu op de Veerdam bij de Jachthaven Delta Marina. Parkeer de auto op het parkeerterrein aan de rechterzijde.
Het kantoor van Sloep&Meer en Waterfront Jachtcharter ligt aan de Veerdam 5 aan de linkerkant voorbij het kantoor en de watersportwinkel van Delta Marina.

Nog geen sloep of zeilboot geboekt ?Reserveer nu!

Sloep & meer

Veerdam 5
4484 NV Kortgene

Maandag t/m zondag: 9:00 - 18:00