Zeilboot huren Zeeland

Zeilboot huren Zeeland

ZEILBOOT HUREN VEERSE MEER

In meer dan 10 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan in de bootverhuur en is onze vloot uitgegroeid tot een van de grootste in Zeeland. Hierdoor hebben wij altijd wel een zeilboot die bij jouw wensen past. Onze boten zijn netjes, goed onderhouden en compleet uitgevoerd. Of je nu alleen of met een groep wilt gaan zeilen, het is allemaal mogelijk. En mocht je er niet uitkomen, dan kunnen wij je altijd persoonlijk adviseren. Een zeilboot huren in Zeeland doe je bij Sloep&Meer.

Reserveer nu, betaal later

Reserveer je sloep eenvoudig online, via mail of telefoon en betaal pas bij het inchecken. Wij accepteren contant en pin voor de huur en voor de borg ook creditcard.

Plattegrond

Je krijgt van ons een plattegrond mee van het gebied en wij geven je duidelijke uitleg over de vaarroute, eilanden, dorpen, aanlegmogelijkheden, strandjes, restaurants etc.

Een onvergetelijke ervaring

We zorgen er voor dat jouw vaartocht er een wordt om nooit meer te vergeten. (Tip: Maak foto's en filmpjes, zo kan je er later nog van genieten met je vrienden en familie).

Onze zeilboten

Ervaar Zeeland in een van onze schitterende en goed uitgeruste zeilboten. Klik op de zeilboot voor uitgebreide informatie

Een witte Valk huur zeilboot met 2 personen zeilend op het Veerse Meer bij Kortgene
5-persoons / vanaf € 65

Valk

Sportief zeilen

Bekijk deze zeilboot
Randmeer zeilboot Gehuurd door 4 mensen. Met 1 man aan het roer en 1 hangend in de trapeze op een mooie dag met lekker veel wind op het Veerse Meer
5-persoons / vanaf € 75

Randmeer

Comfortabel en sportief zeilen

Bekijk deze zeilboot
Fox 22 huur kajuitzeilboot zeilend op een mooie dag op het Veerse meer bij Kortgene.
5-persoons / vanaf € 150

Fox 22

Toeren over de Zeeuwse meren

Bekijk deze zeilboot

Wat is inbegrepen

Geniet van een compleet verzorgd uitje. De huurprijs is inclusief:

Goed weer garantie

Wij geven bij halve dag en dag verhuur een goed weer garantie. Dit wil zeggen dat je bij onweer, stortregen en harde wind (windkracht 6 of meer) je reservering kosteloos om kan boeken naar een andere datum. Bij een beetje regen kan er gewoon gevaren worden.

Brandstof

De meeste zeilboten zijn voorzien van buitenboordmotor, een volle tank brandstof is bij de huur inbegrepen. Huur je de zeilboot voor een langere periode dan ben je zelf verantwoordelijk voor het tijdig tanken en de kosten.

Zwemvesten

Wij gaan er van uit dat iedereen die meevaart kan zwemmen. Indien dit niet het geval is verstrekken wij op aanvraag gratis zwemvesten.

Korte vaarinstructie

Indien gewenst geven wij je voor vertrek een korte vaarinstructie, zodat je zorgeloos op pad gaat. Bij het huren van een zeilboot wordt je geacht te kunnen zeilen.

Vaarkaart

Wij verstrekken aan iedere huurder een vaarkaart en geven voor vertrek uitleg over het gebied.

Parkeren

Parkeer gratis op de bezoekersparkeerplaats bij de haven.

Sloep & meer

Veerdam 3
4484 NV Kortgene

Maandag t/m zondag: 9:00 - 18:00